Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@18:13:01 GMT

سوال و جواب ۳ ساعته کنگره آمریکا از پسر ترامپ

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۳۶۱۷۴

سوال و جواب ۳ ساعته کنگره آمریکا از پسر ترامپ

«دونالد ترامپ جونیور» پسر ارشد رئیس جمهور سابق آمریکا روز سه‌شنبه در کمیته منتخب رسیدگی به حمله به ساختمان کنگره در سال گذشته میلادی حاضر شده است.

وبگاه خبری «هیل» نزدیک به کنگره آمریکا، روز پنجشنبه به نقل از دو فرد مطلع نوشت، پسر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا به صورت تماس ویدئویی در جلسه کمیته منتخب رسیدگی به حوادث ششم ژانویه سال گذشته حاضر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این افراد مطلع گفت، در این جلسه ادای شهادت که کمی بیش از سه ساعت طول کشید و پسر ترامپ به‌صورت داوطلبانه و بدون احضاریه در آن حاضر شده بود، هیچ اتفاق جنجالی رخ نداد و مدعی شد جلسه فضایی «صمیمی» داشته است.

پسر ارشد ترامپ پس از آن در برابر این کمیته حاضر شده است که شبکه «سی‌اِن‌اِن» هفته گذشته پیام‌هایی که بین او و «مارک میدوز» رئیس کارکنان وقت کاخ سفید در روز حمله به کنگره رد و بدل شده بود را افشا کرد.

در یکی از دو پیامی که توسط سی‌اِن‌اِن منتشر شده، پسر ارشد ترامپ به میدوز می‌گوید پدرش باید حمله به کنگره را محکوم کند. در پیامی دیگر، دونالد ترامپ جونیور متذکر می‌شود اگر اقدامی برای توقف این حمله انجام نشود میراث ترامپ از بین خواهد رفت.

پیش از این نیز «ایوانکا ترامپ» دختر و مشاور رئیس جمهور سابق آمریکا و پیش‌تر شوهر وی «جرد کوشنر» به صورت داوطلبانه در جلسات کمیته منتخب کنگره آمریکا برای رسیدگی به حادثه حمله هواداران ترامپ به ساختمان کنگره شرکت کرده بودند.

کوشنر اولین عضو از خانواده «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا است که در برابر کمیته تحقیق درباره حمله به کنگره حاضر می‌شود. جلسه ویدئویی اعضای کمیته منتخب کنگره و داماد ترامپ که مشاور ارشد دولت وی نیز محسوب می‌شد، حدود ۶ ساعت طول کشید.

ایوانکا ترامپ نیز ابتدا از شرکت در این جلسات امتناع کرد اما پس از کوشنر، او نیز در برابر کمیته منتحب کنگره حاضر شد. جلسه پرسش و پاسخ از دختر دونالد ترامپ در کمیته منتخب تحقیق کنگره آمریکا از صبح هفدهم فروردین امسال (به وقت واشنگتن دی سی) آغاز شد و حدود ساعت ۶ عصر پایان یافت.

علاوه بر تحقیقات کنگره آمریکا درباره نقش ترامپ در حوادث ششم ژانویه سال گذشته میلادی، «آمیت مهتا» قاضی فدرال مسئول رسیدگی به پرونده مدنی تحریک به شورش و حمله به ساختمان کنگره از سوی ترامپ، در گزارشی ۱۱۲ صفحه‌ای اعلام کرد سخنرانی رئیس جمهور سابق آمریکا در جمع هوادارانش در خیابان «پنسیلوانیا» در واشنگتن دی‌سی «مصداق توطئه مدنی» است.

اما مخمصه حقوقی ترامپ به اینجا ختم نمی‌شود. علاوه بر پرونده تخلفات مدنی، پرونده دیگری نیز درخصوص تخلفات مالی «سازمان ترامپ»، علیه شخص او و فرزندان ارشدش تشکیل شده است.

«لتیشیا جیمز» دادستان کل نیویورک چندی پیش طی حکمی اعلام کرد رئیس جمهور سابق آمریکا، دونالد ترامپ جونیور ۴۴ ساله و ایوانکا ترامپ ۴۰ ساله باید در دادگاه حاضر شده و ادای شهادت کنند.

«آرتور انگورون»  قاضی دیوان عالی نیویورک نیز روز اعلام کرده بود ترامپ باید در دادگاه حاضر شده، سوگند یاد کرده و ادای شهادت کند. با این حال ترامپ می‌تواند در برابر هرگونه تصمیم یا حکم متعاقب دادگاه سکوت اختیار کند./فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: پسر ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا کنگره آمریکا دونالد ترامپ کمیته منتخب حاضر شده حاضر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۶۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری بیش از ۱۰۰ دانشجوی دانشگاه امرسون؛ حذف تصاویر حمله پلیس آمریکا به دانشجویان

مقامات پلیس بوستون آمریکا اعلام کردند بیش از ۱۰۰ دانشجو در اعتراضات حمایت از فلسطین در دانشگاه امرسون دستگیر و ۴ افسر پلیس مجروح شدند.

به گزارش ایرنا، اداره پلیس بوستون روز پنجشنبه به وقت محلی گفت بیش از ۱۰۰ نفر روز چهارشنبه در کالج امرسون در بوستون در جریان تظاهرات حامی فلسطین دستگیر شدند.

به گفته جان بویل سخنگوی پلیس بوستون، در جریان این اعتراضات ۱۰۸ نفر دستگیر و چهار نیروی پلیس مجروح شدند.

خبرنگار سی ان ان گزارش داد: معترضان درحالی که بازداشت می شدند شعار می دادند "ما امنیت یکدیگر را تامین می کنیم" .

پیام‌های دانشجویان دانشگاه امرسون همچنین حاکی از بازداشت بیش از ۱۰۰ نفر است. تصاویر منتشر شده نشان می‌دهد که لباس ضد شورش به تن دارند و در طول شب به معترضان حمله ور می شوند. رسانه ها این تصاویر را حذف کرده اند.

جی برنهارت، رئیس دانشگاه امرسون و دیگر مقامات این دانشگاه به دانشجویان اعلام کردند این تحصن قوانین شهر را نقض می‌کند.

در نامه رئیس دانشگاه امرسون آمده است: امرسون اطلاعات در مورد نقض قوانین را چندین بار طی چند روز به معترضان منتقل کرده است.

در این نامه آمده است: "ما از حق جامعه خود برای بیان نظرات از طریق اعتراض حمایت می کنیم.با این حال، آنها باید این کار را به روشی مطابق با قوانین شهر بوستون و ماساچوست انجام دهند».

دانشگاه امرسون افزود: «اولویت اصلی ما ایمنی و رفاه جامعه ما است و ما عمیقاً نگران هستیم که معترضان در صورت عدم رعایت قوانین شهری و ایالتی، عواقب قانونی خارج از کنترل امرسون را متوجه خود خواهند کرد.»

پس از اعتراضات منجر به دستگیری بیش از ۱۰۰ نفر، رئیس دانشگاه امرسون با دانشجویان همدردی کرد. جی برنهارت، رئیس دانشگاه امرسون، در بیانیه‌ای روز پنجشنبه پس از پاکسازی چادرهای حامیان فلسطین در این دانشگاه که منجر به دستگیری ده‌ها نفر شد، گفت: «فعالیت مدنی که جرقه اعتراض را برانگیخت، به رسمیت می شناسد و به آن احترام می‌گذارد.»

برنهارت گفت: «کارکنان و مدیران امرسون در صحنه حضور داشتند و بر حمایت از دانش‌آموزان ما در این شرایط بسیار استرس‌زا متمرکز بودند و به دنبال کاهش تنش بودند.  امروز مقامات امرسون همراه با دانشجویان دستگیر شده در  اداره پلیس و دادگاه حضور داشتند و دانشگاه پس از آزادی آنها، از این دانشجویان  در محوطه دانشگاه استقبال خواهد کرد.

 برنهارت گفت که درک می کند که پاکسازی چادرها "تاثیر قابل توجه و نامطلوب بر جامعه ما داشته است" و به دانشجویان پیشنهاد حضور مشاوران  در محوطه دانشگاه را در روز پنجشنبه ارائه داد.

استفاده از خشونت و ابزارهای پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعاهای آن کشور در باره اصل آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می سازد.

اینگونه سرکوبهای خشونت آمیز در امتداد سیاست حمایت علنی از کشتارها و جنایات جنگی اسرائیل به شمار می رود و موجب تشویق آن رژیم به ادامه تنش آفرینی، جنگ افروزی و نسل کشی خواهد شد.

این تجمعات اعتراضی همچنین نشانه خشم و نگرانی فزاینده وجدان‌های بیدار در آمریکا، از جمله جامعه مسلمانان آن کشور، و نیز نگرانی های روزافزون جامعه جهانی نسبت به استمرار و تقویت حمایت مالی، سیاسی و تسلیحاتی و گسترده دولت و کنگره آمریکا از جنایات جنگی و نسل کشی در فلسطین و نادیده گرفتن حقوق بشر و بین الملل است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • طرح ادامه جنگ علیه غزه در ارتش رژیم صهیونیستی تصویب شد
  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • توخل جواب رئیس بایرن را داد
  • جواب پوچتینو به انتقادات: من همه‌‎کاره چلسی نیستم!
  • چرا بایدن حاضر نشد با اردوغان دیدار کند؟
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • (ویدیو) ژنرال سابق اسرائیلی: فکر نمی‌کردیم ایران با موشک‌هایش به ما حمله کند
  • دستگیری بیش از ۱۰۰ دانشجوی دانشگاه امرسون؛ حذف تصاویر حمله پلیس آمریکا به دانشجویان